Familie van Sint Jan

Een religieuze familie binnen de katholieke Kerk

(DIGITALE RETRAITE) Jezus' laatste week

(DIGITALE RETRAITE) Jezus' laatste week

Van 08 april 2020 18:00
tot 12 april 2020 10:00
Activiteit downloaden

Locatie: Willibrordushuis Oude Molstraat 35 , 2513 BA , Den Haag , NL

Labels: retraite

Zoals heel veel activiteiten, ook de Paasretraite zal niet meer op een gewone wijze plaats kunnen vinden. Maar het zou jammer zijn om zo'n bijzondere tijd niet vol ijver te beleven....

Daarom bent u uitgenodigd om deze retraite met hulp van digitale middelen te volgen.
Elke ochtend vanaf dinsdag van de Goede Week zullen er een of twee meditaties komen over de mysteries van deze "Grote Week", die beschikbaar zullen worden gesteld in vorm van videos via internet (de link zie in de details).

De retraite is op de volgende adres te vogen: https://www.youtube.com/playlist?list=PLIleaw7JnZnUYfUq9ScukfBHQNdScqaR9

Om de laatste week van Jezus in al zijn diepgang te kunnen beleven, mogen we ons afvragen hoe Jezus deze laatste week van zijn leven heeft beleefd. En dan niet de uiterlijkheden, maar zijn intenties, zijn gevoelens, waar Hij zijn aandacht op richtte. Tijdens deze retraite zullen wij proberen het innerlijk leven van Jezus te volgen: met Hem, stap voor stap, zijn Passie te naderen. Wie heeft immers het mysterie van Pasen betekenis­voller beleefd dan Hij?

Spreker: p.Jan Maria

Prijs: De retraite is gratis, en u kunt altijd een donatie doen om de broeders te steunen (NL48 INGB 0001 7235 25 t.n.v. Broeders van Sint Jan)

2020-04-08 18:00:00
2020-04-12 10:00:00
U bevindt zich hier: Home Den Haag Activiteiten (DIGITALE RETRAITE) Jezus' laatste week
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.